di-wpheader

directievoeren.nl

backbutton-u

Wie zijn de cursisten directievoeren?

De cursus Directievoeren is in het voorjaar van 2008 ontwikkeld en vanaf dat moment via www.groenetechnieken.nl aangeboden. In september 2008 startte de eerste aflevering. In opdracht van de RET, het openbaar vervoerbedrijf in de regio Rotterdam, verzorgde Groene Technieken BV een maatwerkaflevering voor de directievoerders, toezichthouders en werkvoorbereiders van de afdelingen Beheer & Ontwikkeling en Onderhoud Infrastructuur. Met succes, in november 2009 volgde een tweede maatwerkaflevering voor de overige directievoerders, toezichthouders en werkvoorbereiders van beide afleveringen.

In 2009 verzorgde Groene Technieken BV een individuele aflevering in opdracht van de gemeente Westland. in 2012 volgde een tweede individuele aflevering. Deze keer in opdracht van de gemeente Woensdrecht.

In april 2010 startte de vierde aflevering. Wederom een maatwerkopleiding. Dit keer in opdracht van het Waterschap Aa & Maas te 's Hertogenbosch. Sinds de zomer van 2011 draait de cursus Directievoeren jaarlijks op basis van open inschrijving met daarnaast in-company-afleveringen. Zo startte in het voorjaar van 2014 de 10e aflevering in-company voor Buro Boot, organiserend ingenieurs BV.

Deelnemers aan de cursus werken als projectleider, directievoerder, toezichthouder, bestekschrijver en werkvoorbereider bij Ingenieursbureau's, Gemeenten, Waterschappen en detacheringsbedrijven. Inmiddels volgden 45 deelnemers met succes de cursus Directievoeren.

Meer lezen

Curriculum Vitae

Joost van Dijk is gespecialiseerd in de bedrijfsvoering en organisatie van bedrijven werkzaam in de inrichting en beheer van openbare ruimte en infrastructuur. Als adviseur, opleider en interim-manager beschikt hij over een brede ervaring in het organiseren van bedrijven en projecten. Vanaf het initiëren en ontwikkelen van ideeën en plannen tot en met het realiseren, beheren, onderhouden en renoveren. Als geen ander is hij in staat om samen te werken met technisch geschoolde medewerkers. Ieder op passende wijze aan te spreken op hun intrinsieke motivatie en hen deelgenoot te maken van nieuwe ontwikkelingen en projecten. Inmiddels is hij 35 jaar directeur-eigenaar van Groene Technieken en sinds 2012 van de HoveniersAcademie.
Lees meer

Diverse onderwerpen

Volgt binnenkort
Lees meer